Amani's
combination years
posted by Amani◕‿◕ 7:29 PM 4 comments
Bila umur 18 ke atas petak kuning dalam kalendar doesnt mean anything.
if rutin hujung tahun 2014, 2013 dan 2012, blogwalking sana sini, join segmen and giveaway rakyat2 blogger, tunggu hadiah giveaway depan tangga rumah. haha. dulu gais duluuu zaman sekolah *macam dah tua sangat kan*
2016 image
dan sekarang, apa jadi pukul 12 malam tadi pun aku tak tahu.
Well said, aku jenis yang celebrate tahun baru dalam mimpi haha *emoji gelak keluar air mata*
Bila bangun dari mimpi indah dapat beberapa message happy new year dari annoying friends and KP terhormat.
2015 had some suprise but 2014 very memorable and 2016 maybe simple and remindable to me.  so let 2014 and 2015 bygones and make 2016 going awesome and perfect every single time *emoticon belon*
2016 memang nampak simple, tapi akhir tahun ni lah aku grade foundation kat PJ dan awal tahun 2017 akan ke main campus Gombak yang besar gedabak tuu.

and ummi said "ummi nok kakak nikoh nati kat Gombak, sene ado ore nok jago"
goreng teloq pun hancuq ada hati nak kawin? haha

Allah is a best planner

so start dari sekarang, bila orang tanya umur berapa, jawab SEMBILAN BELAS okey 19!
haha. mature nya kemana?
remember man, banyak lagi duri-duri kat depan sanaa. keep istiqamah and stay qowiy every.single.time.

kalau tahun zaman sekolah sibuk dengan azam baru baju baru beg baru pakwe baru ehhhh,
dan tahun ni hanya mampu list things to grab before fly to CFS dan fikir apa nak makan esok hahaha

So Happy New Year 2016!!
design by Wanaseoby