Aiman's
Last Minute
posted by Amani◕‿◕ 4:40 PTG 2 comments
Salam Last Ramadhan 2015
semalam aku duk syiok coding dengan penuh harapan lepas ni aku nak buat entry.
Then datang sepupu aku ajak main pop pop lesek lesek inai bagai
Kita hanya merancang~
Tu diaaa. Nok nikah ka nak raya bangg ?

12 jam dalam bas sangat menguji kesabaran!
nasib baik kat depan aku brothers. Asal bosan je aku usha orang depan. bhahaha.
Sampai je kelantan teruih abah ajak pegi shopping
Aku jadi kambing yang tak mandi dan berminyak untuk sehari
asalkan dapat baju raya

Semalam
disebabkan aku solat terawih berjauhan dari ummi, Makcik kat sebelah semalam tanya 
"belaja sekoloh mano?"
*maybe muka aku baby face sangat*
"Abih doh belaja cik, duk U loni"
"U mano?"
"UIA" *dengan muka bangga*
and the makcik be like "Wahhhhhhh"

aku jadi terfikir ape yang special sangat UIA ni sampai orang pandang tinggi, Yeah sure it is 
The Garden Knowledge and Virtue


ok sekarang aku setuju ngan statement Nurina 
"Raya tahun ni paling happening sebab kan kita tak puasa dengan family"

To Do List hari ni :
1. Deco Rumah bagi mood raya 
2. Buat Kek
design by Wanaseoby