Aiman's
Eid Day
posted by Amani◕‿◕ 7:26 PG 0 comments
Dua hari preparetion for Raya. Penat Bak Hang.
Tak sempat nak bermanja dengan kesayangan.

Ummi kata jubah perbandaran

Jah! dengan inai bagai. kalau pegi kenduri kawin ni hagaknye tertukar dengan pengantin..
First Syawal ? Hmm. dengan Jasmani yang tak cukup rehat. Seb baik jenjalan pagi nye, kalau sampai petang hagaknya kambing pun tanak raya tengok aku..

session petang kumpul ngan sepupu sepapat dari jauh.
Well, every year rumah aku jadi tempat berkumpul
dan macam biasa lah rumah jadi kapal pecah sebab crowded gila dengan bebudak hingusan bagai plus melayan kerenah orang tua yang kiddy.

Astaghfirullah.. Tak baik tau mengungkit
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari saya dan bakal suami
design by Wanaseoby