Amani's
August
posted by Amani◕‿◕ 4:22 AM 8 comments

Kalau last year, August paling scary *kut* sebab trial SPM. but well, tak se innocent November lah 

Meh kita tilik nasib August 2015
First of all, Pengakhiran penderitaan braces bakal berakhir. 
Genap dua tahun setengah aku heret besi ni kesana kemari. Lagi seminggu kau bakal pergi meninggalkanku.
Inilah saat terakhirku melihat kamu, jatuh airmataku.......
Dari Al-Insanul 'Ali aku digelar Iron girl. Famouse satu sekolah dengan iron girl aku *puii* 
but no more iron girl after this. haha.
Good bye babby, cukuplah dua tahun setengah hang menjadi saksi segala habit baik buruk aku. Lepas ni hang lenyap dimamah tong sampah.
Ogos, 
bulan penentuan sama ada masa depan aku di International Islamic University Malaysia ataupun menjadi perantau dibumi eropah + arabic
Whatever result KPM yang bakal aku hadap nanti, Semestinya akan ku telan dengan redha sebab Allah tahu apa yang terbaik  untuk ummatnya malahan Allah juga sebaik-baik perancang,
sekarang cuma perlu fokus apa yang depan mata.
Excellent in all we do is our mission

Last but not least,
20 Ogos 1997
it's my birthday and Daniel radcliffes
Kalau dulu, kena telan tepung dengan classmates, main aising sampai comot before extra class, Party dalam bilik dhobitah, wishes dari juniors, special present... masak nasi arab untuk family.
Sekarang mana ada dah. haha. Mimpi la hang nak sama macam tahun lepas.

err,, There is something in my eye 

design by Wanaseoby