Amani's
2 in 1
posted by Amani◕‿◕ 8:51 PM 2 comments
Selmarin, after zohor aku mereput dalm bilik sementara tunggu makcik2 kat dalam rumah bersiap nak pi kenduri.
Tetibe dapat whatsapp dari kesayangan *puii*


Then aku yang tengah selsema ni bergegas lah pakai tudung.
Aku ingatkan nak kasi hadiah ke, nak bawak pi makan KFC ke.
Rupanya nak datang rumah je, hampeh!
Tak gheti bukak pintu masuk sendiri habang oii.

Lahai, tersedondon pulok. Suwik gituuu *muntah hijau*
Hmm, nampaknya abah dah cayaq dengan budak tuu.
Ummi pun tetibe bermadah "Tigo pak tahun lagi boleh doh nok wak open house, make besaq siket"

Ha! Nampak tak permainan dio *angkat kening sebelah*



Two In One
And yeah, aku suka buat dua benda dalam satu masa
for instant, makan sambil tengok tv.
Kemas rumah sambil dengar lagu
and now, blogging sambil kuyah muruku. bhaha

Kbhai
design by Wanaseoby