Aiman's
CFS IIUM 2015
posted by Amani◕‿◕ 7:21 PTG 1 comments
Assalamualaikum World
Awesome.
Nah ! dulu aku "budak sekolah" sekarang dah nak jadi "mahasiswi" tapi childish tu memang tak dapat dipisahkan.
Maklumlah baru di garisan permulaan kehidupan yang sebenar. Baru nak belajar berdiri atas kaki sendiri. Baru nak belajar praktikkan apa yang dipelajari di peringkat Primary and secondary school.

Agaknya cemana haluan lepas ni?
Gementar semestinya ! Bimbang hati tak istiqamah. Bimbang jiwa lari dari Allah.

Bila teringat balik Kos and institusi yang aku dapat

Universiti Islam Antarabangsa
yang terkenal dengan Biah Solehah Mawaddah warrahmah
dapat pulak kos Islamic Revealed Knowledge
Alhamdulillah. Nervouse tu terubat sikit agaknya.
Minat ? haha
Siyes, memang dari kecik lagi suka geledah kitab-kitab perbandingan Agama Kristian, Budha, Atheis bagai :D *muka escited disitu*

Ha! Bila dah dapat result UPU cenggitu dah fikir dua tiga pat lima nam kali
sebab sebenarnya aku tengah tunggu result Morocco Pengajian Islam. Tapi tak confirm lagi dapat ke tak sebab quota student seluruh Malaysia 15 orang. dapat tahu result pun paling lewat bulan 9.

Bila fikir balik, kalau aku reject UIA. then andai kata yang oversea tu tak dapat. 
Niaya doh,, mana aku nak cari tempat bergantung ! haha

So, memang kena pergi UIA dulu la jawabnya.
Visiting IIUM Gombak B-)
Tapi , orang lain isi Borang bantuan pinjaman kewangan asasi, mintak cop Penjamin saksi bagai. aku jugak la yang keLAUT. Angin meniup pokok kelapa bergoyang burung berkicauan..

Bimbang kalau mintak bantuan pinjaman tu nanti then andai kata dapat yang kat sana tu memang terpaksa kena bayar baliklah. Mampukah aku?

So keputusannya tak minta bantuan pinjaman tersebut. Abah pun dah setuju. Moga tak merana kelak~
In sha Allah

Sleepover
Okkkkk! Time for preparation gtg CFS IIUM student
Bapak banyak benda kena bawak.
Kena ready untuk EPT APT bagai lagi.
sebenarnya belom puas menganggur. haha. kbhai
design by Wanaseoby