Aiman's
Holiday 2014
posted by Amani◕‿◕ 8:55 PTG 0 comments
Tahun lepas tebang ke Sabah.
Ha! tahun ni ronda semenanjung pulak. Dari Negeri Serambi Mekah ke Johor then patah balik and so on. 


Mula-mula plannya ke Melaka aje. Ye lah, bila dah sampai Bukit Kuda tu memang tak sah la kan kalau tak singgah shopping di Tangkap.. Ye dok
Pengalaman ? Memang enggak usah diomongin lah. Banyak sangat, kalau cerita ni hangpa baca la sampai pagi esok noh..
Cuma yang memang tak boleh dilupakan waktu di IOI City Mall Putrajaya,
Hangpa pernah dok termasuk tandas lelaki? Ha! Centu la yang cheq raso.

Lepas lunch di Pizza Hut dalam Mall tu, rasa nak buang air, then cheq pergi sorang-sorang sementara yang lain masuk kedai dekat2 situ. Cheq ni punyo la menggelabah sampai kat pintu toilet tu "haih, bakpo tok pakai tudung blako nih?" Intai signboard *aduuii, malu ohhh* terus jalan slamber pergi toilet yang pakai skirt. *bab cover ni chill la* Ada jugak la beberapa manusia yang perasan adegan memalukan tu. dah nak buat macam mana kan ? tak sengaja.. Tapi nasib la cheq tak masuk dalam. Macam boleh bayangkan macam mana............... hahahahaha



Dalam banyak-banyak negeri dalam Malaysia ni, Cheq sendiri pun tok tahu konapo cheq suko sangat dengan Putrajaya.. Nok kata handsome, takdok rupo. Mungkin sebab seni bina bangunannya atau mungkin juga persekitaran disana berlainan dengan negeri lain. 
Tapi, kut mano pun, kelate memey dale hati :)

Gambar selanjutnya --> INSTAGRAM
design by Wanaseoby