Amani's
PMR result
posted by Amani◕‿◕ 6:37 PM 1 comments
 Assalamualaikum!

Macam dah terlambat sikit untuk flashback PMR result ni sebenarnya haha.

Well, My feeling is always blur bila tiba saat2 nak ambik result. Sampai kat sekolah pukul 10 , abah & umi tk dpt temankn sy sbb dia orang kerja.
Tak expect apa2 pun. apatah lagi dapat result menawan.
Fuh! Penantian suatu penyiksaan. Biasanya sekolah Yayasan ni lambat sikit nak sampat resultnya. Pukul 1 baru semua dipanggil masuk dewan.

flowers, sky, and pink image

Waktu pengerusi majlis merangkap sir BI sy mengumumkan pelajar yang dpt 9a's & 8a, sy hanya clap&smile apabila best student naik atas pentas utk ambik slip.
Lepas nama 9a's selesai dibaca, nama 8a pula diiringi.
Tiba-tiba.
"Dipersilakan adik Aiman Amani bt Zulkefli" 
Allah.
Lalu, tersengih-sengih la sy dgn kaki yg semakin mara kedepan, capai slip, tanyang gigi depan kamera dan kembali ke tempat sy. kawan-kawan semua says "Congrate3!"
 Dalam hati rasa macam nak nangis bila teringatkan umi&abah. tk sabar nk inform dia orang.
Tak terfikir langsung utk tgk subjek ape yang sy tkleh a. Sampai bestie sy ask baru sy bukak slip.
Hurm,Tekaan sy memang betul English saya dapat c *mmg BI sy tkleh skor
Im proud of Myself and Thank to Allah.
flowers, pink, and nature image
Walaupun sy tk dapat straight a macam korang, tpi syukur Alhamdulillah. 
Ini hadiah untuk umi & abah :'(
Sekarang dlm proses pemikiran utk ambik aliran ape. nk sains, tapi umi cakap tk perlu -_-
Cadangan??
design by Wanaseoby